ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι ειμαστε

KTIRIO_ABOUT_US


40χρόνια εμπειρίας στο χώρο των Γραφικών Τεχνών

Η εταιρεία Μ.Σπύρου & ΣΙΑ Α.Ε.,ιδρύθηκε το 1970 από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΠΥΡΟΥ. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχοντας ήδη συμπληρώσει 4 δεκαετίες αδιάκοπης παρουσίας στο χώρο των εκτυπώσεων, εξακολουθεί να αναπτύσσεται επενδύοντας διαρκώς στον τομέα του εξοπλισμού, της τεχνογνωσίας και του Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η SPIROU PRINT S.A. αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα Γραφικών τεχνών, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με πρόσβαση και από την Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Λένορμαν. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 m², έχοντας ως αντικείμενο κάθε είδους εκτυπωτικές & βιβλιοδετικές εργασίες. Στόχος μας εξυπηρέτηση κάθε σας ανάγκης άμεσα, οικονομικά και υπεύθυνα μέσα από την παραγωγή και παράδοση αρίστης ποιότητας Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Ωφελη

1

Ποιοτητα

Στο τμήμα ελέγχου ποιότητας, εξειδικευμένοι τεχνικοί με πολυετή πείρα παραλαμβάνουν τα αρχεία σας και αναλαμβάνουν τον λεπτομερή έλεγχό τους για το βέλτιστο αποτέλεσμα της εκτύπωσης.

2

Συνεπεια

Μέλημα των Ανθρώπων του τμήματος παραλαβής εργασιών είναι η συντομότερη, σύμφωνα με τις ανάγκες σας διεκπεραίωση, όπως και η ενημέρωσή σας για το στάδιο εξέλιξης.

3

Οικονομία

Ο άρτιος και πολυάριθμος εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να πετύχουμε την καλύτερη οικονομική πρόταση για το προϊόν σας.